Facebook, ФСБ - снимки на феновеValentin NaydenovДайте снимка на ФСБ с грамофончето от "Грами".
26 ноември 2009 г. в 07:09
Alexander KaludovДругаря Найденов пак се изказа! Комплексарщината не се лекува за съжаление... Типичен синдром на непоносимост към нечий талант. Сидим си в блатото и мятаме кал по небето, че е прекалено чисто!
26 ноември 2009 г. в 09:47
Valentin NaydenovНикой не те пита, трай си
26 ноември 2009 г. в 15:08
Zoia Lovchinovaeй,момченце не ти ли писна да досаждаш!Мястото ти не е сред нас!
26 ноември 2009 г. в 21:15
Rossen ElezovВалнтинчо, тръгни си с мир от форумите на ФСБ, не ти е тук мястото. Със същата комплексарска интонация се опитваше да поучаваш и Marillion на пресконференцията. От какво си неудовлетворен, бе ,човече?
(Водещата на пресконференцията Елена Розберг ме попита нещо, което поясних. Росен Елезов се има за интелектуалелец, не може дори иронично да напише името ми

Останалите му злоби не коментирам).
27 ноември 2009 г. в 12:03
Alexander KaludovДругарю Найденов, смятам, че точно Вас никой не ви пита. България е пълна с комплексари като вас. Предполагам, че като малък сте искали да станете космонавт. Или поне музикант. Но НЕ сте успели. Съжалявам за което! Успелите нямат вина за това.

27 ноември 2009 г. в 13:50
Valentin NaydenovГрупата е великолепна. Само зададох въпрос тук и на Marillion, непоучитен. Не разбирам откъде тая злоба, бе хора. Изкуството няма да спаси света.
03 декември 2009 г. в 12:17
Valentin NaydenovСещам се за една подробност. Когато излезе "Антология" I, II и III през 1999 г, не се стърпях и започнах да записвам поредните албуми на диск. Това са горе долу от 4 до 6 чАса на тава. Някой правил ли го е?
03 декември 2009 г. в 13:12
Alexander KaludovЕй, нетърпеливко!

08 декември 2009 г. в 10:46
(След това интелектуалците, които ме гониха от ФСБ, изчезнаха

)
Valentin NaydenovСигурен съм, че всичко ще е "високо, високо" застанало. ФСБ е идея, която носи силен интелектуален заряд. Затова всички тук сме нетърпеливи за качествен албум. Желая Ви успех.
10 декември 2009 г. в 12:20
Facebook, FSB Българска национална телевизия - Новини 01.01.2009 - Денят започва - ФСБ с нов албум след 22 годиниЛора ЦветковаТакава новина гали слуха!
02 декември 2009 г. в 02:04
Valentin NaydenovКогато Щурците пееха "Някои от вас", ФСБ имаха само тава с кавъри, създадени по поръчка на Балкантон. И двете групи са великолепни и несравними.
02 декември 2009 г. в 03:49
Alexander Lazarovdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
02 декември 2009 г. в 05:20
Още няма снимка на ФСБ с Грамофончето, въпреки едно интервю на Румен Бояджиев за снимки на Аерогарата на връщане от Щатите.

Това е което е всъщност.